test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret acull el II Congrés Internacional de Plogging aquest cap de setmana


Lloret de Mar acollirà el II Congrés Internacional de Plogging aquest cap de setmana. Organitzat pel Club Esportiu de Mossos d’Esquadra i la Fundació Climent Guitart, l’esdeveniment consistirà en diverses taules rodones a l’hotel Guitart Central Park Aqua Resort.

Des de l’Ajuntament de Lloret expliquen que l’objectiu de la trobada és l’intercanvi d’experiències entre entitats, empreses i joves involucrats en l’àmbit de la sostenibilitat. D’aquesta manera, durant el  II Congrés Internacional de Plogging es vol debatre sobre qüestions com l’economia circular o el turisme sostenible, apunta l’ajuntament.

A banda de les taules rodones també hi haurà ponències com la de l’exatleta Ona Carbonell, la del catedràtic Josep Antoni o la del CEO d’ISDIN, Juan Naya. Aquest últim, de fet, explicarà el projecte ‘Rejovenir el Mediterrani: com ser part de la solució’. A més, el dissabte se celebrarà el Plogging Day, al passeig Manel Bernat i la Dona Marinera. Aquesta iniciativa combina la pràctica esportiva amb la recollida de residus.

El II Congrés Internacional de Plogging coincideix amb la celebració del MontPhoto Fest. Així, Lloret, com apunten des del consistori, serà seu de dos esdeveniments vinculats amb la sostenibilitat i que tenen l’objectiu de cuidar l’entorn i de destacar la importància i la urgència de la seva preservació.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit