test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret acollirà una nova edició del Festival Internacional MontPhoto


Lloret de Mar acollirà una nova edició del Festival Internacional MontPhoto aquest octubre. Enguany se celebrarà la 27a edició del festival i, com a novetat, l’esdeveniment se celebrarà en format mixt, és a dir, en línia i presencial.

Serà durant la celebració del Festival Internacional MontPhoto, que serà a Lloret del 6 al 8 d’octubre, que també es coneixeran els guanyadors del concurs internacional de fotografia de la natura MontPhoto. Per l’edició d’enguany, el concurs de MontPhoto ha rebut més 11.000 fotos fetes per més d’un miler de participants d’arreu del món. Segons fonts de l’organització del concurs, menys del 40% dels participants són de l’Estat. La resta se situen a Itàlia, Xina, Alemanya, els Estats Units, Regne Unit, França i Hongria, entre d’altres amb participació més minoritària.

A banda del concurs de fotografia MontPhoto, durant el festival també hi haurà ponències i xerrades. Per l’edició d’enguany destaquen els ponents Milos Prelevic, fotògraf subaquàtic serbi; Isabel Díez San Vicente, fotògrafa membre de la Comunitat MontPhoto; Anna Surinyach, fotoperiodista independent de drets humans editora de la revista 5W; i Evelyn Segura, comunicadora de la conservació de la natura. A més, durant el Festival Internacional MontPhoto també hi haurà exposicions. D’una banda, es podrà visitar una exposició sobre educació ambiental i, de l’altra, una exposició de les millors fonts sonores de natura del nostra país.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit