Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret acollirà el 10è aniversari de l’Associació Barcelona Travel Bloggers


Lloret de Mar serà la seu del 10è aniversari de l’Associació Barcelona Travel Bloggers. L’esdeveniment tindrà lloc del 6 al 8 d’octubre i portarà a la localitat selvatana més de 130 bloguers i creadors de contingut de Catalunya i Espanya.

Al 2018, Lloret ja va acollir la celebració del 5è aniversari de l’Associació Barcelona Travel Bloggers. Així, fonts de l’ajuntament recorden que l’esdeveniment va generar un impacte de més de 63.000.000 d’impressions a les xarxes socials en el període d’un mes. Apunten que llavors, en total, es van publicar més de 10.000 tuits i 200 fotografies.

Celebrar 10 anys amb un programa ple d’activitats

Pel 10è aniversari de l’Associació Barcelona Travel Bloggers s’està preparant un programa complert d’activitats per descobrir el municipi de divendres a diumenge. Aquest programa, segons expliquen des del consistori, inclou des de propostes com recórrer els camins de ronda; gaudir del mar fent snorkel, caiac o submarinisme; activitats d’aventura; o explorar la flora i la fauna amb tallers de biologia marina de la Casa Mar.

El programa del 10è aniversari de l’Associació Barcelona Travel Bloggers a Lloret també inclou propostes culturals. Per exemple, descobrir el llegat indià amb visites al nucli antic o al Cementiri Modernista o visites als Jardins de Santa Clotilde.

Altres activitats que es programaran seràn visites al Castell de Lloret, al celler del Domini Sant Pere al Paratge de Sant Pere del Bosc o al restaurant Gammarus a la Cala Canyelles.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit