Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’investigador blanenc Jordi Ribas rebrà un premi de reconeixement internacional en andrologia


L’investigador blanenc en biologia cel·lular de la Universitat de Girona, Jordi Ribas Mayonou, rebrà, aquest divendres, un premi de reconeixement en andrologia, l’especialitat mèdica que s’ocupa de la salut masculina.

El premi el lliuraran l’American Society of Andrology i l’European Academy of Andrology a la 48a American Society of Andrology Annual Meeting que se celebrarà a Boston del 19 al 23 d’abril. Les dues entitats van fusionar les seves revistes científiques ara fa 10 anys i, des de llavors premien el millor article científic. Enguany, però, i en motiu d’haver complert la primera dècada de feina conjunta, les dues associacions han decidit atorgar el premi a l’investigador que ha produït la recerca de major impacte en aquesta especialitat a la darrera dècada.

Jordi Ribas Maynou és Doctor en Biologia Cel·lular per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ribas ha desenvolupat part de la seva carrera científica en institucions internacionals com l’Institute for Biogenesis Research (Estats Units). En l’actualitat és investigador Marie Curie COFUND (Tecniospring Industry) al grup de recerca TechnoSperm de la Universitat de Girona.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit