Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’intent de segrest de Calella revela que la víctima seria un presumpte estafador brasiler


Els Mossos d’Esquadra i les policies locals de Calella i Sant Pol de Mar van frustrar el passat dimecres un intent de segrest d’un home a Calella. L’operació va durar pocs minuts donat que el vehicle en el que viatjaven els presumptes segrestadors i la víctima va ser interceptat per la policia a l’alçada de la rotonda de El Far de Calella.

La notícia va circular ràpidament i va tenir un cert impacte. Ara, ha trascendit que la víctima podria ser un empresari d’origen brasiler acusat d’haver estafat unes 40.000 famílies arreu del món per valor de 1.000 milions d’euros amb una empresa d’inversió en criptomonedes segons publiquen el digital CalellaCOM i La Vanguardia.

Segons aquesta informació, l’any 2019 l’empresari hauria deixat de respondre els seus clients i hauria fugit del país. Alguns mitjans del Brasil el situaven a Dubai, Estats Units o Mèxic. A Calella hauria fundat una altra societat, dedicada al processament de dades i allotjament web, entre altres activitats, amb seu al domicili on l’empresari va patir el segrest.

El portal CalellaCOM cita el testimoni d’una de les suposades víctimes que hauria vingut des del Brasil fins a Calella per reclamar sense èxit els diners invertits.

Imatge: Domicili de Calella on es va produir l’intent de segrest. Foto: CalellaCOM

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit