Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Incasòl construirà 68 habitatges de protecció oficial a Lloret de Mar


L’Incasòl construirà 68 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer a Lloret de Mar. Els pisos estaran situats en uns terrenys municipals situats a Santa Clotilde que ha cedit l’Ajuntament i suposaran una inversió de 9 milions d’euros.

Un 25% dels habitatges es destinaran a joves menors de 35 anys i un altre 25% a famílies vulnerables. La resta s’adjudicaran a persones que reuneixen els requisits per accedir a pisos de protecció oficial complint un conjunt de requisits a nivell d’ingressos familiars o patrimoni. Totes les adjudicacions es faran preferentment a persones empadronades a Lloret de Mar i les gestionarà l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. 

Tot plegat s’articularà a través d’un conveni signat aquest dimecres entre l’Ajuntament i el departament de Territori.En el document, el consistori cedeix una finca municipal situada a l’avinguda de la Vila de Blanes. Incasol hi construirà un bloc de pisos de cinc plantes, 5.800m2 i 68 pisos que se sumaran al parc d’habitatge municipal.

El bloc de pisos estarà situat a l’Avinguda Vila de Blanes número 173. L’entrega dels pisos està prevista per al 2026.

Resposta a una necessitat

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha celebrat la promoció d’obra pública. Dulsat ha recordat que des de l’Ajuntament, en concret des del departament d’Habitatge i Urbanisme, han treballat per donar “les màximes facilitats” a la gent i als col·lectius amb més necessitats a tenir un accès a l’habitatge “el més digne possible”. Una feina que, segons Dulsat, serà una realitat d’aquí “tres anys”.

“Des de l’Ajuntament hem anat creant aquestes eines, des del Departament d’Habitatge i d’Urbanisme, per donar-los les màximes facilitats a la gent, especialment als col·lectius amb més necessitats, per tenir un accès a l’habitatge el més digne possible. Avui és un clar exemple, 68 habitatges, una inversió de més de 9 milions d’euros, amb un lloguer assequible destinat a gent jove i gent gran, per tant a col·lectius necessitats. A través d’aquesta feina incansbale serà una realitat en tres anys i escaig”

La construcció d’aquesta promoció costarà més de 9 milions d’euros. De fet, el secretari general de Territori, Joan Jaume, ha recordat que el Departament de Territori “augmentarà en 30 milions les polítiques d’habitatge” aquest 2023. Es tracta de la segona partida més important de tot el departament, només superada per la de transport públic.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit