Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lídia Ruz, part de la comissió organitzadora del Tocs de Flor: “Es tracta que la gent s’ho passi bé fent i veient les creacions”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Lídia Ruz, membre de la comissió organitzadora del Tocs de Flor de Sils. Amb ella hem parlat de la programació del Tocs de Flor 2023 que se celebrarà aquest cap de setmana al municipi de Sils.

Enguany, el tema és ‘Racons del món’. Com explica Ruz, des de Tocs de Flor cada any, per incentivar la participació de tots els veïns i veïnes de Sils, proposen un tema que serveixi de fil conductor entre totes les decoracions. “Es tracta que la gent s’ho passi bé fent aquestes creacions”, diu Ruz.

Des de l’organització, el Tocs de Flor 2023 comptarà amb un recorregut per veure les diferents decoracions arreu del municipi, tot i que hi haurà quatre punts neuràlgic: l’Ajuntament, el Centre Cívic, l’espai La Laguna i els Jardins Dexeus. En aquests punts es podrà veure l’exposició, que enguany celebra 55 anys.

Pel que fa al concurs, com a novetat d’aquest any, Ruz explica que han incorporat la categoria juvenil. A banda de l’exposició i del concurs, el Tocs de Flors comptarà amb d’altres activitats com concerts, la Fira de Sant Ponç i la Festa de Sant Isidre. A més, dissabte el vespre també hi haurà la presentació oficial dels diables Els Cremats de Sils.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit