test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Hotel Santa Marta de Lloret ha celebrat 65 anys


L’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar, també molt lligat a la vida social de Blanes, ha celebrat 65 anys. L’acte d’aniversari, celebrat la nit d’aquest divendres, l’han encapçalat els alcaldes dels dos municipis de la Selva Marítima: Jordi Hernández, de Blanes, i Adrià Lamela, de Lloret.

La seva història de l’Hotel Santa Marta de Lloret es remunta a finals del segle XIX, quan era una casa senyorial d’estiueig propietat de la família Batlló. L’any 1956 l’edifici va passar a mans de Josep Noguera Espasa i Marta Batlló Canadell, que van decidir convertir la casa en un hotel.

L’hotel, que deu el nom a la seva mestressa i, també, a la patrona del gremi de l’hostaleria, es a sotmetre a obres de remodelació i ampliació. Així, oficialment, l’Hotel Santa Marta va obrir les seves portes el 14 de juny de l’any 1958 de la mà de la família Noguera.

Amb el pas dels anys, l’Hotel Santa Marta de Lloret s’ha anat forjant un renom de prestigi arribant a aconseguir cinc estrelles. A més, també s’ha anat transformant per satisfer les demandes i millorar les instal·lacions. En l’actualitat, l’hotel compta amb 78 habitacions encarades a la platja de Santa Cristina i als boscos de la finca.

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit