Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Hotel Don Juan de Lloret aixeca el concurs de creditors

Fergus Group gestiona l'Hotel Don Juan Resort de Lloret de Mar des del gener del 2022


L’Hotel Don Juan de Lloret de Mar ha refinançat un deute de 30 milions. Així, Fergus Group, amb la família Aceña i l’assessor de la propietat Enric Siles, han pogut aixecar el concurs de creditors. A més, també han pogut esquivar l’execució hipotecària que penjava sobre el ressort, segons ha avançat Diari de Girona. L’Hotel Don Juan Resort és el més gran que Fergus té a Catalunya i que opera com Affiliated by Fergus.

Fergus Group gestiona l’hotel lloretenc des del gener del 2022. En una nota de premsa, la cadena explica que amb la seva intervenció ha contribuït a mantenir el “llegendari hotel de Lloret” tot i “la situació financera de la companyia propietària”. Aquesta situació, com assenyala el text, va fer que l’hotel entrés en “concurs voluntari” a la fi del 2022.

Al comunicat, la cadena assenyala que “les millores obtingudes gràcies a la nova gestió han permès aconseguir un refinançament per als més de 30 milions d’euros de passiu que arrossegava la companyia”. Això, com exposen, s’ha aconseguit amb un “conveni votat per la pràctica totalitat dels creditors i que va adquirir fermesa aquest mes de novembre”.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit