Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Hospital de Dia d’Atenció Intermèdia i part del Servei de Rehabilitació de Calella es traslladen a Pineda

El trasllat ha permès ampliar l’Hospital de Dia Oncològic amb 24 nous punts d’atenció, 16 més que en l’actualitat, i la incorporació de tractaments mèdics


L’Hospital de Dia d’Atenció Intermèdia i part del Servei de Rehabilitació que actualment estan situats a l’Hospital Sant Jaume de Calella es traslladaran en un nou local de Pineda de Mar. Aquest trasllat es fa per permetre ampliar l’Hospital de Dia Oncològic, segons assenyala la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

El nou centre de Pineda

El nou dispositiu de salut a Pineda serà l’Hospital de Dia d’Atenció Intermèdia i Rehabilitació. Obrirà les portes el pròxim 1 de juliol o estarà ubicat al carrer Garbí, molt a prop de l’N-II. Ocupa una superfície de 900 metres quadrats, que s’han distribuït per poder donar cabuda a una sala per a l’Hospital de Dia Rehabilitador, una per a l’Hospital de Dia Psicogeriàtric, una per a desenvolupar-hi rehabilitació ambulatòria i una altra per a la rehabilitació pediàtrica. A més es compta amb un bany per a usuaris, un altre d’assistit, cinc consultes, una sala de reunions, un despatx i una zona per als professionals on es disposa d’un punt de treball, un espai habilitat amb bany, dutxa i un office.

Tot i que l’Hospital de Dia d’Atenció Intermèdia i part del servei de Rehabilitació ambulatòria que es porta a terme a l’Hospital de Calella es traslladen en un nou espai de Pineda de Mar, a Calella s’hi mantindrà la rehabilitació cardíaca.

Més espai per l’Hospital de Dia Oncològic

L’espai que deixarà alliberat l’Hospital de Dia Psicogeriàtric i Rehabilitador serà ocupat per l’actual Hospital de Dia Oncològic. Amb aquesta reorganització, segons la Corporació, s’aconseguirà una ampliació important d’aquest recurs. En total, suposarà un increment de 16 nous punts d’atenció i la incorporació de més tractament.

L’Hospital de Dia compta amb vuit punts de tractament i amb la nova localització, que disposa d’una superfície de 248 m², s’incrementaran els punts d’atenció fins a un total de 24 butaques. Ara per ara, a l’Hospital de Dia s’hi administren principalment tractaments oncològics. Amb el canvi d’ubicació, doncs, també s’hi portaran a terme altres tractaments mèdics.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit