test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Hospital de Calella tindrà una escultura dedicada al personal sanitari


L’Hospital comarcal Sant Jaume de Calella inaugura aquest diumenge 24 de juliol una escultura de reconeixement a la tasca i a la vocacional dedicació del personal sanitari. L’obra és de l’escultora cassanenca Ció Abellí i la ubicació escollida és l’interior de l’entrada de l’Hospital.

L’escultura ha estat concebuda com un entramat de mans de tota edat i sexe que interactuen naixen unes dins de les altres en constant suport. De 2,30 metres d’alçada, l’escultura s’ha elaborat en bronze sobre un peu de marbre blanc de Carrara.

Amb l’obra, Ció Abellí proposa observar els detalls del modelat per apreciar que algunes mans adultes porten guants de sanitari. “Són les mans que ens atenen i curen, però aquestes també reben l’ajuda i força de les altres”, ha dit Abellí, “no hem d’oblidar mai que tots ens necessitem i és entre tots que aconseguirem avançar”. Així, l’escultura és un homenatge als i les professionals de la sanitat del CAP i Hospital comarcal de Calella, però també a totes les i els professionals del sector en general.

La inauguració de l’escultura d’Abellí serà aquest diumenge 24 de juliol a les set del vespre a l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit