Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Hospital de Calella organitza una xerrada per donar eines d’acompanyament en el procès de dol enfocada a les festes de Nadal

La conferència, impartida per la psicòloga Sílvia Isern, abordarà aspectes bàsics del procés i es donaran eines per acompanyar a la persona en dol en aquestes dates tan assenyalades


La Comissió d’Atenció al Dol de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha organitzat una xerrada per donar eines d’acompanyament en el procés del dol de cara a les festes de Nadal. La conferència, amb el títol, ‘És Nadal i faltes tu: Com afrontar el dol al Nadal?’ es farà aquest dimarts 12 de desembre a l’Hospital Comarcal de Calella.

La xerrada, impulsada des de la comissió amb la col·laboració de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró, la impartirà la psicòloga Sílvia Isern. A la sessió es tractaran aspectes bàsics del procés i es donaran eines per acompanyar a la persona en dol en aquestes dates tan assenyalades.

La xerrada ‘És Nadal i faltes tu: Com afrontar el dol al Nadal?’ es farà a les 18 h de la tarda a la sala d’actes de l’Hospital de Calella.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit