Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Hospital de Calella continuarà donant barrets als nadons


L’Hospital de Calella continuarà donant barrets als nadons que neixen al centre. Ho farà gràcies a un acord entre l’Associació Calella Artesana (ACA) i l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH). El que va començar com una iniciativa, ara, i per la bona rebuda entre familiars i professionals de l’hospital, serà un projecte estable.

L’ACA és l’encarregada de confeccionar els barrets pels nadons i l’AVAH en finança el material. Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva apunten que aquest projecte, a banda de stisfer famílies, permet fer comunitat. Com expliquen des de la Corporació, el projecte de barrets per nadons potencia la participació de persones que vulguin col·laborar en aquesta activitat; des de casa o des de les ganxetades populars que organitza l’ACA.

A banda del projecte de barrets per nadons, a l’Hospital de Calella també hi ha la iniciativa de Les lletres de l’Encenall. Aquest projecte que realitzen persones del club social de salut mental des del 2022 consisteix en entregar als nadons que neixen al centre calellenc el seu nom amb lletres de roba.

Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit