Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’escola Sant Jordi de Maçanet reprendrà les classes aquest dijous


Els alumnes de l’escola Sant Jordi de Maçanet de la Selva reprendran el curs aquest dijous després que la tempesta del passat divendres impedissís fer classe normal des d’aquest dilluns. Les pluges van afectar greument l’estructura de l’edifici i això va obligar a traslladar la primera jornada del curs al pati de l’escola i la direcció va enviar els alumnes a casa fins a nou avís. De cara al dijous, es repartiran els alumnes en diferents espais a l’espera de finalitzar la reparació de l’edifici, que es preveu que estigui enllestida a finals d’aquesta setmana.

La part malmesa és a la coberta de l’edifici antic, on hi ha humitats a les parets i danys al sistema elèctric, ordinadors, pissarres electròniques i projectors. El consistori assumirà la despesa de les obres, mentre que Educació ho farà amb el material de l’aula. De moment, es farà una reparació temporal i de cara a l’estiu vinent es canviarà la coberta i la canal.

Els serveis de transport i menjador funcionaran amb normalitat a partir del mateix dijous i les activitats de lleure de les tardes també es reprendran per l’alumnat d’infantil i primària del centre afectat.

L’escola té 366 alumnes i estan en un edifici construït a finals dels 70 i una ala més recent annexada el 1999.

Foto: Aj. Maçanet de la Selva

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit