Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’escola Mossèn Joan Batlle de Blanes es convertirà en Institut-Escola el curs vinent


Blanes tindrà el seu primer institut-escola el curs vinent. Serà l’actual Escola Mossèn Joan Batlle, situat a l’àrea d’influència de Ca la Guidó i Mas Florit. La integració de l’educació infantil, primària i secundària la va proposar la Generalitat al centre educatiu fa tres setmanes. Des del centre educatiu, com relaten fonts de l’Ajuntament, han acollit “amb il·lusió” la proposta. 

Integrar totes les etapes d’aprenentatge suposarà un increment de la plantilla de docents, amb la incorporació de professionals específics de secundària. A més, fonts del centre apunten que amb aquesta integració “s’evita el trencament entre l’etapa de primària i secundària”. 

Pel que fa a l’espai, des del consistori blanenc apunten que “no hi haurà cap problema” ja que l’edifici de l’escola Mossèn Joan Batlle està preparat perquè hi haguessin tres línies.

Per conèixer de més a prop el nou projecte educatiu, el Mossèn Joan Batlle ha programat per aquest proper divendres, 3 de març, l’habitual Jornada de Portes Obertes que se sol fer abans d’iniciar les preinscripcions. Les visites es faran en l’horari de tarda, a partir d’un quart de quatre.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit