Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Les iniciatives ‘Busca el Caganer’ i ‘L’Abre dels Desitjos’ de Blanes acaben amb “èxit”


Durant les festes de Nadal, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre ha dut a terme dues campanyes comercials: ‘Busca el Caganer’ i ‘L’Arbre dels Desitjos’. Aquestes han acabat aquest dissabte amb “èxit”, segons assenyala l’ajuntament blanenc.

La campanya ‘Busca el Caganer’ ha consistit a localitzar la figura del pessebre als establiments participants per tal de poder omplir amb el segell pertinent un llibret. Des del consistori apunten que, en aquesta edició, hi han participat 56 establiments. Amb el llibret ple s’obtenia la butlleta per participar en el sorteig que es va fer aquest passat dissabte.

Abans de començar el sorteig, però, va tenir lloc la crema dels desitjos que durant les festes es van penjar a l’Arbre dels Desitjos, ubicat a la Plaça Verge Maria. Abans de cremar-los, però, se’n van escollir uns quants per llegir-los en veu alta.

Al sorteig hi havia 500 € en 10 premis. Aquests eren vals de 50 € per comprar als comerços de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre que anaven acompanyats d’un altre regal: els caganers de xocolata que estaven amagats pels establiments.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit