test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Les Estores de Corpus ompliran Blanes aquest cap de setmana


Blanes celebra, un any més, les Estores de Corpus. Començarà dissabte, amb els preparatius. Diumenge es faran la confecció final. En total es confeccionaran 16 estores.

Les Estores de Corpus se celebren sempre al voltant de la celebració del Corpus Christi, que és el 30 de maig. Aquest esdeveniment l’organitza l’Associació Estores de Raval, amb la Federació Catalana de Catifaires i l’Ajuntament de Blanes.

Enguany, les 16 estores que es confeccionaran s’estendran pels carrers Nou, Ample i Raval Sud. També a la plaça Mossèn Joan Quer, que condueix a l’Església Santa Maria.

Aquesta setzena d’estores les elaboraran diversos artistes i entitats de Blanes. Els artistes seran Alèxia Tarrés, Henar Herranz, Joan Torner, Joel Ristol, Laura Carrillo, Susana Martín, Andrea Flores i Joel Flores, Taller 17300, i Floristeria Ram de Mar. Pel que fa a les entitats, aquestes seran l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes, la Colla de Diables Sa Forcanera, la Colla Gegantera, l’Esbart Joaquim Ruyra, l’AMPA del Col·legi Cor de Maria i el Centre Excursionista de Blanes.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit