test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Les embarassades podran visitar la sala de parts de l’Hospital de Calella


La Corporació de Salut del Maresme i la Selva organitzarà visties guiades mensuals a la sala de parts de l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella per les embarassades. Com apunten des de la Corporació, amb aquestes visites les gestants i els seus acompanyants podran compartir dubtes i inquietuds. Les visites, conduïdes per una llevadora, es faran l’últim dijous de cada mes de 18.30h a 19.30. La primera visita es farà avui dijous 25 de maig.

La iniciativa, segons fonts de la Corporació, s’emmarca en l’estratègia de l’atenció al part respectat que es treballa des dels servei de Ginecologia i Obstetrícia.

La visita s’iniciarà a la sala d’actes de l’Hospital de Calella. Allà la llevadora referent d’aquesta activitat presentarà breument el servei, l’espai i de tot el que s’ofereix per tenir una experiència positiva del procés de part. La sala de parts, però, com apunten des de la corporació, es podrà veure presencialment sempre que l’ocupació de l’espai ho permeti. En el cas que estigui ocupada, es projectarà un video.

Aquesta activitat s’ha dissenyat a l’Hospital de Calella vist que aquest és el centre hospitalaria de referència per a totes les gestants de l’Alt Maresme i la Selva Marítima; des de Canet fins a Tossa de Mar.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit