test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Les Dissantes de Mataró celebren el desè aniversari amb una exposició, un puzle gegant i un vermut popular


Les Dissantes de Mataró, la festa solidària que es duu a terme en el marc de la Festa Major, arribarà enguany als 10 anys i per celebrar-ho ha preparat un programa d’activitats. Serà el 22 de juliol amb l’epicentre al Parc Central Vell. Arrencarà a partir de les 11 hores amb un dels programes del Projecte Santi, els jocs d’en Santi, que promou la Fundació el Maresme, dedicada a la inclusió social i la participació activa de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Al migdia hi ha previst un vermut solidari. A la tarda, es prosseguirà amb la iniciativa inclusiva, amenitzada per la colla de tabals Ssstrèpits de l’Associació Vilassanessa d’activitats de lleure (AVAL). A les 19.30 hores una de les novetats d’enguany, l’entrega d’un puzle de 10.000 peces que haurà elaborat la població. Un joc de taula amb finalitat solidària, ja que la Fundació espera recollir un euro per cada peça. A partir del proper 12 de juny, a través de la pàgina web de l’entitat, es podrà seguir l’evolució del puzle.

La cita, organitzada per la Fundació el Maresme amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, comptarà amb una mostra itinerant de repàs d’aquests 10 anys i com a mostra d’agraïment, que entre els mesos de juny i juliol es podrà veure a l’Espai Mataró Connecta i biblioteques. També hi ha previst acompanyar la jornada amb música.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit