Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Les Cites Ràpides arriben al Maresme

Les trobades que s'organitzin seran en "bars i restaurants amb encant" de la comarca i s'hi faran entre 8 i 12 cites de 7 minuts


L’speed dating ha arribat a la comarca. Sota el lema ‘Es connecta en persona’ ha nascut la iniciativa Cites Ràpides Maresme amb l’objectiu d’apropar a gent que tingui ganes de conèixer persones.

Davant l’auge de les plataformes en línia per conèixer persones, Cites Ràpides Maresme vol tornar a fer valdre conèixer gent en directe amb cites de 7 minuts. A diferència d’altres propostes d’speed dating, l’organització d’aquesta iniciativa a la comarca maresmenca planteja una diferència. Abans de començar les cites es farà una dinàmica de grup per tal que tothom es presenti i se senti més còmode.

Cites Ràpides Maresme arrencarà de manera oficial quan el perfil d’Instagram arribi als 2.000 seguidors. Com expliquen des de l’organització, abans d’engegar res volen tenir una comunitat inicial de gent interessada a participar.

Les trobades que s’organitzin seran en “bars i restaurants amb encant” de la comarca. A cada quedada es faran entre 8 i 12 cites de 7 minuts. En acabar, tots aquells que hi hagin participat comentaran als organitzadors amb qui han connectat i, si és mutu, els posaran en contacte.

Tot i que la iniciativa se celebri al Maresme, des de l’organització assenyalen que hi poden participar persones d’altres comarques, com per exemple, la Selva. A més, afegeixen que es faran grups de diferents franges d’edat i, també, segons orientació sexual.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit