Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Les agències de viatges gironines més aprop del nombre de reserves prepandèmia


Les agències de viatges de la demarcació de Girona han recuperat més d’un 70% de les reserves que hi havia abans de la pandèmia. El president de l’Associació Corporativa d’Agències de Viatge Especialitzades (ACAVE), Jordi Martí, ha assegurat que aquest 2022 “la gent farà el viatge que fa dosa que tenia pendent”. Martí també ha remarcat que possiblement els establiments tanquin la temporada amb un nombre major de negoci a les previsions fixades abans de començar la temporada.

Per Setmana Santa es va fer una enquesta als associats de l’ACAVE. Amb els resultats ja es preveia que s’arribaria al 70% de la facturació que tenien les agències abans de la pandèmia.

Martí assegura que la majoria dels qui reserven les vacances no les fan per por a les restriccions sanitàries que hi poden haver als països de destí. El president de l’ACAVE, de fet, assegura que la majoria de viatges que gestionen les agències són a destinacions llunyanes com ara el sud-est asiàtic, Àfrica, Estats Units o Amèrica Llatina.

Ara bé, tot i les bones previsions per aquest estiu la pandèmia ha provocat el tancament d’un 15% de les agències de viatge que hi havia. Jordi Martí ha recordat que “durant pràcticament dos anys no podíem fer res”.

Foto: ACN

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit