test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’equip El Vilar d’Aspronis guanya el XV Campionat de Catalunya de Vela que s’ha disputat a Blanes

Hi han participat 21 regatistes de Blanes, Reus i Amposta


Blanes ha acollit aquest cap de setmana el XV Campionat de Catalunya de Vela 2024. En total hi han participat 21 regatistes en cinc embarcacions. Els campions han sigut l’equip del Club Esportiu El Vilar d’Aspronis i del Club de Vela Blanes.

El XV Campionat de Catalunya de Vela per a persones amb discapacitat intel·lectual l’organitzen el Club de Vela Blanes, per la delegació de la Federació Catalana de Vela i la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual.

Les embarcacions participants van ser les de l’Associació APASA d’Amposta, del Club Esportiu El Vilar d’Aspronis, del Club de Vela Blanes i de l’Associació Alba de Reus. En cada embarcació hi havia tripulacions d’entre quatre i cinc esportistes. En total 21 regatistes que van participar en aquesta edició de la competició.

Els i les guanyadores

Un cop disputada la regata, es va proclamar campió de Catalunya l’equip del Club Esportiu El Vilar d’Aspronis i del Club de Vela Blane. L’integraven Geovanny Gómez Valencia, Pol Rodríguez Andreu, Ivan Torres Gerena i Marc Mesa, acompanyats per en Kevin com a monitor.

En segon lloc, es va situar l’embarcació tripulada per la suma d’esportistes del Club Esportiu El Vilar d’Aspronis i de l’Associació Alba de Reus. Eren Anna Rebull, Clara Aubanell, Pilar del Río i Lluís Vidal. La tercera plaça la va assolir l’equip de l’APASA d’Amposta format per Josep Picot Martí, Ivan Quesada Casanova, Laia Verge Chillida, Ana Fernández Plana i Arantxa Herratx Lorente.

A la quarta posició es va situar l’equip de l’Associació APASA d’Amposta format per Aleix Duran Giné, David Picot Martí, Gerard Felipo Balada i Natàlia Hernández Pepió.

L’embarcació classificada en cinquena posició va ser la tripulada per Sergi Estivil Alabart, Albert Ambel Cervelló, Marc Boleda Pedrico i Adrià Castells Cantí. Eren de l’Associació ALBA de Reus, amb en Joel com a monitor.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit