Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’empresa mataronina Homs Rentals guanya el Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial


L’empresa de Mataró Homs Rentals ha guanyat el Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial, la distinció més gran d’aquests guardons que atorga la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM).

Els guanyadors dels XIII Premis FAGEM s’han conegut durant la celebració de la XVI Nit de l’Empresariat del Maresme, celebrada aquest dijous al Teatre Monumental de Mataró. El reconeixement a la trajectòria empresarial ha sigut per l’empresa de lloguer i pagament per ús d’eines i equips industrials Homs Rentals. Segons l’organització dels premis, el jurat ha valorat el creixement de l’empresa que actualment té 253 treballadors i que el 2022 va facturar més de 27 milions d’euros.

La Federació també ha reconegut la tasca de Kiko Montoro i Manuel Mena, fundadors de Coop de Pedal, com a Jove Empresari de l’any a la comarca i a Carme Castro, de Cristalleries Castro, amb la menció a la Dona Empresària. D’altra banda, per tercer any, els Premis FAGEM també han lliurat la menció al foment de la igualtat o diversitat. Enguany, aquest reconeixement ha sigut per Neptuno Hotel & Spa. Aquest hotel boutique de 4 estrelles situat a Calella fa anys que aposta per oferir llocs de treball justos a escala salarial i de conciliació laboral, sense discriminar ni per gènere ni per nacionalitat.

Finalment, durant l’acte també s’ha fet un homenatge a una persona vinculada amb el teixit associatiu i empresarial de la comarca. Per la XIII Premis FAGEM, el guardó ha sigut per Rosa M. Sánchez, una empresària que porta més de 25 anys exercint d’advocada i col·laborant amb corporacions empresarials com l’Associació de Marxants del Maresme.

Foto: Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit