Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’empresa de Maçanet Frit Ravich ha crescut un 18% aquest 2022


L’emrpesa familiar amb seu a Maçanet de la Selva, Frit Ravich, ha tancat el 2022 amb una facturació neta de 262,7 milions d’euros. Això suposa un creixement d’un 18% més que l’any anterior. Així, la companyia especialitzada en patates fregides, snacks i fruits secs, ha superat les seves expectatives tancant un any de “rècord”. D’aquesta manera s’ha consolidat com empresa de referència nacional en el sector.

L’increment de facturació de Frit Ravich, asseguren que està directament relacionat amb el creixement dels canals Hostaleria i Impuls. Aquests han experimentat un creixement del 48 i el 24% respectivament. Una circumstància que l’empresa vincula a la recuperació del turisme i l’activitat fora de casa postpandèmia.

Frit Ravich, a més, va tancar l’any passat amb una cartera de més de 4.000 referències. Entre aquestes s’hi inclouen productes de marca pròpia i d’altres tan reconegudes com Mars España, Ferrero, Mondelez, Haribo o Red Bull. L’empresa de Maçanet està present a 27 països i durant l’any 2022 va generar 155 nous llocs de treball. En els propers anys, a més, la companyia selvatana té previst incorporar més de 100 professionals que se sumaran a la plantilla de més de 1.000 persones que tenen.

D’altra banda, han incrementat un 15% la inversió. Així han arribat als 3,5 MEUR, que s’han destinat a crear nous productes i a projectes de millora del procés productiu.

La directora general de la companyia, Judith Viader, afirma que el 2022 ha estat “un any molt positiu”. Aquest 2023, a més, Frit Ravich commemora els 60 anys d’activitat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit