Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’empresa colomenca MyChefTool rep el reconeixement a la innovació i el creixement potencial de PIMEC Autònoms


PIMEC Autònoms ha celebrat la 2a Nit dels Autònoms de Catalunya aquest dimarts al vespre. La gal·la ha distingit cinc professionals i una entitat per la seva trajectòria professional destacada. Entre els guardonats hi ha els fundadors de l’aplicació MyChefTool, Adrià Bosch i Xevi Garriga, de Santa Coloma de Farners.

Des de PIMEC destaquen que MyChefTool, una app que simplifica la gestió dels negocis d’hostaleria, ha “revolucionat el sector”. En aquest sentit, també subratllen que l’aplicació ha simplificat la gestió diària dels negocis d’hostaleria i restauració, “millorant l’eficiència amb una innovació tecnològica significativa”. 

La nadadora Ona Carbonell ha estat reconeguda per la seva faceta de dissenyadora de moda de bany sostenible i per la seva lluita per la conciliació en l’esport d’elit. A més, també han rebut premis la creadora de Turrons Fèlix, Zoe Valero, i la impulsora de l’elaboradora de conserves vegetals Casabella Natura, Rosa Casabella. Tanca la llista Joan Sitges, responsable de la botiga de roba de Granollers Joan Sitges, que té 150 anys de vida.

També s’ha reconegut l’AECC – Catalunya contra el Càncer Lleida “pel seu suport als autònoms afectats per la malaltia”. Des de PIMEC Autònoms han destacat que l’entitat ha desenvolupat accions específiques i que “la seva alerta sobre la significativa afectació als autònoms i autònomes va inspirar les jornades de salut ‘Àgora de PIMEC Autònoms 2023′”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit