Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Avinguda Vila de Madrid de Blanes torna a estar oberta al trànsit


Blanes ha tornat a obrir l’Avinguda Vila de Madrid al trànsit rodat. Així, com apunten des del consistori, es recupera la circulació d’un dels carrers més transitats de la zona turística del municipi.

El passat octubre van començar les obres de la primera fase del Projecte de Reurbanització d’aquesta via i, aquest juny han acabat els treballs. Des de l’Ajuntament de Blanes expliquen que fins ara, aquesta via presentava una imatge desendreçada i poc atractiva, per això es van iniciar les obres de remodelació.

La primera fase d’obres ha abastat l’Avinguda Vila de Madrid des de la cruïlla amb l’Avinguda Mediterrània fins la cruïlla amb el Carrer Enric Morera. Així, i amb un cost de 2,59 MEUR, s’ha reordenat la distribució de carrils, s’han eixamplat les voreres, i s’han introduït dos carrils bici d’anada i tornada. A més, s’ha instal·lat un nou enllumenat i mobiliari urbà. Tot i això, des del consistori apunten que “queda pendent” plantar l’arbrat fins que no passi el període d’excepcionalitat per la sequera.

Tot i que s’hagi recuperat el trànsit rodat a l’Avinguda Vila de Madrid, l’ajuntament informa que la circulació alternativa es mantindrà. Així ho ha decidit la Policia Local de Blanes vist que d’aquí uns mesos està previst que comencin les obres de la segona fase del projecte de remodelació. Els treballs de la segona fase del projecte està previst que comencin abans de finals d’any, i abastaran el tram comprès entre els carrers Enric Morera i Mercè Rodoreda, amb un cost de 1’86 MEUR.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit