Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Laura Simó publica disc amb el concert amb el trio de Tete Montoliu a Calella


Publicat per primera vegada un dels concerts que van oferir el trio de Tete Montoliu i la cantant Laura Simó. Together again, editat per Swit Records, discogràfica d’Ignasi Terraza, recull l’actuació que el trio habitual de Montoliu, amb Horacio Fumero i Peer Wyboris, i Simó van oferir a Calella l’any 1994. La cantant, acompanyada per Terraza, presenta aquest disc en diversos concerts que estan organitzant per recordar Montoliu.

La cantant Laura Simó se’n va anar de gira amb el trio de Tete Montoliu de mitjans del 93 a mitjans del 96. Junts van actuar per Catalunya i per l’Estat i, també, per França. En alguns d’aquests concerts, Simó demanava al tècnic de so una cinta de casset amb l’enregistrament de l’actuació per escoltar-se a casa i veure en quines coses es podia millorar.

Fa un parell d’anys en reunions a casa amb amics, molts d’ells músics, escoltaven cançons i Simó posava alguns dels enregistraments amb Montoliu. Tothom sempre l’animava a publicar-ho. Voluntat que es va fer realitat l’any passat, després de parlar amb Ignasi Terraza.

D’entre les gravacions, van escollir aquest concert de Calella del 94 perquè el so era millor que els altres enregistraments.

Un disc “important”

Terraza destaca que la importància de la cinta és que s’han sentit molts discos de Tete Montoliu amb trio i amb piano sol, però pocs acompanyant cantants, excepte el cas d’Elia Fleta o Núria Feliu, i ara també de Laura Simó. El concert fa un recorregut per temes com Waltz for Debby, de Bill Evans; i, Watch what happens, de Jacques Demy i Michel Legrand. També, It’s alright with me, de Cole Porter, o una cançó, explica, que li agradava molt a Montoliu que era We’ll be together again.

L’àlbum inclou, com a bonus track, una versió en duo del Lush Life, de Strayhorn, enregistrada en un altre concert, a Oviedo al juliol del 1995. De fet, es tracta del tema que Montoliu li va posar a Laura Simó com a condició per a poder cantar jazz amb ell.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit