Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Laura Cabezas i Marc Tusquets, guanyadors del Campionat de Catalunya de Windsurf en Raceboard disputat a Blanes


Dos esportistes del Club de Vela Blanes, Laura Cabezas i Marc Tusquets, s’han fet amb el primer lloc de la classificació de la classe Raceboard del Campionat Catalunya de Windsurd disputat a Blanes durant els dos darrers caps de setmana. Han completat el podi d’aquesta categoria Àlex Carabí, del CN Badalona, i Ramón Batista Serrano, del CN Salou. Per la seva banda, en dones, la segona plaça ha estat per a Alba Bolina, del CN Salou.

En la classe Techno Plus els tres primers llocs de la classificació masculina han estat per Alexander Morales (CN Poblenou), Bruno Gutiérrez (CNHV) i Iu Amiraux (CN Balís). En categoria femenina les dues primeres classificades han estat Juana Dedomenici i Adriana Pruñosa, del CN Balís.

Pel que fa a la classe Techno Sots17 els tres primers classificats han estat Ferran Martínez (CNHV), Lucas Martínez (CN Poblenou/AEE Icària) i David Apesteguia (CN Poblenou/AEE Icària). En Techno Sots15 el podi l’han encapçalat Jan Casañas (GEN Roses), Marc Gallardo (GEN Roses) i Jorge Apesteguia (CN Poblenou/AEE Icaria). I en Techno Sots 13 els guanyadors han estat Max Consalvo i Pau Quer, del GEN Roses. Pel que fa a la classe d’iniciació el podi l’han encapçalat Penélope Botta, Anna Feixas i Pepita Botta, totes tres del CN Poblenou/AEE Icaria.

Durant els dos darrers caps de setmana s’han disputat a Blanes un total de 50 proves. Només la categoria Raceboard i les dues modalitats de Techno són reconegudes actualment per la Federació Catalana de Vela.

La propera cita amb el windsurf a Blanes és aquest divendres amb la disputa de la 1a Copa d’Espanya en la categoria de Windsurfer. És el primer cop que aquesta competició arriba a l’estat espanyol. Les proves s’allargaran fins el dia 18.

Imatge: Entrega de premis del campionat de Catalunya de Windsurf. Foto: Aj. Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit