Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Auditori de Pineda presenta la programació pel 2024 amb noms com Pep Plaza i Blaumut


L’Auditori de Pineda de Mar ha presentat la programació per aquest 2024. L’actor de Mataró Pep Plaza és un dels caps de cartell amb l’obra El substitut, que es podrà veure el 19 d’octubre. També destaca el grup Blaumut, que passarà per l’auditori pinetenc el 16 de març. D’altra banda, també destaca la proposta d’enguany de ‘L’Auditori surt al carrer’ anirà a càrrec de Gema 4, amb una actuació a Plaça Espanya el 24 de juny.

La programació d’aquest 2024 s’estrenarà aquest pròxim 17 de febrer. Serà l’obra El bon judici, projecte de la Comunitat terapèutica del Maresme amb la companyia La Centrífuga, la que donarà el tret de sortida. Aquesta obra exposa històries de persones amb malalties mentals.

El 10 de març arribarà l’espectacle familiar Frederick. Després de la seva estrena a l’Auditori, l’obra visitarà diferents escoles del municipi. L’espectacle musical i familiar Orelles de papallona serà a Pineda el 14 d’abril. El concert Apis Simfònica, on col·laboraran alumnes de l’Escola Municipal de Música de Pineda de Mar, serà el 4 de maig.

Per finals d’any hi ha programat el musical Lo nuestro estaba cantado, el dissabte 16 de novembre, protagonitzat per Rocío Madrid i Jaume Casals; i el també musical familiar Hansel & Gretel, produït per La Roda Produccions, el diumenge 15 de desembre. Finalment, la programació acabarà amb Mil notes de Nadal el diumenge 22 de desembre, el tradicional Concert de Nadal.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit