test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’atur torna a créixer al Maresme per tercer mes consecutiu


La xifra de persones en situació d’atur torna a créixer al Maresme per tercer mes consecutiu. En concret, el mes de setembre ha tancat amb 366 persones més les llistes de l’atur. En total, ara hi ha 22.077 persones en situació d’atur inscrites a les oficines d’ocupació del Maresme com a demandants de feina.

L’augment de la xifra de persones en situació d’atur, en termes percentuals, és de l’1,69%. Això situa la taxa d’atur comarcal en el 10,15%. Malgrat que la crescuda de la desocupació del mes de setembre ha afectat tant a dones com a homes, per aquest segon col·lectiu l’increment ha sigut més notable. També ha impactat en tots els grups d’edat, però especialment al grup de persones més joves l’augment ha tingut més incidència amb un creixement del 12,36%. Pel que fa als sectors econòmics, a tots també ha crescut la taxa de desocupació, excepte en el de l’agricultura que manté les xifres del mes anterior.

Pel que fa a les dades segons municipis, la taxa d’aturats ha caigut en 10 municipis – Arenys de Munt, Cabrils, Canet de Mar, Santa Susanna, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Alella, Sant Vicenç de Montalt, El Masnou i Tiana-, però ha augmentat en els 20 restants.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit