Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’atur al Maresme baixa de les 20.000 persones per primera vegada en 16 anys


La comarca del Maresme ha registrat menys de 20.000 persones en situació d’atur aquest mes de juny. Aquesta és la xifra més baixa dels últims 16 anys, segons subratllen des del Consell Comarcal del Maresme. El nombre de persones inscrites a les oficines d’ocupació de la comarca no se situava per sota de les 20.000 des del 2008.

Des de l’ens comarcal assenyalen que el “bon” comportament de la indústria, l’agricultura i els serveis han fet caure la desocupació de la comarca al juny.

Segons el Report d’Atur elaborat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, la construcció és l’únic sector econòmic on s’ha incrementat en un 0,55% el nombre de demandants de feina respecte al mes anterior. També en termes interanuals la construcció, conjuntament amb el grup de persones sense ocupació anterior (SOA), són els únics que reflecteixen un increment de la desocupació.

A més, el Consell Comarcal apunta que la reducció de l’atur maresmenc manté el mateix perfil. Assenyala l’elevada feminització, la concentració en el grup de 55 a 64 anys i l’acumulació en les situacions de llarga durada (més de 12 mesos sense feina).

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit