test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’atur cau al Maresme aquest abril


El Maresme ha tancat el mes d’abril amb una reducció intermensual de l’atur del 3,43%. Una xifra superior als percentatges registrats a nivell provincial i català. Com apunten des del Consell Comarcal, el descens del nombre de persones en situació d’atur és general a tots els grups d’edat i extensible a tots els sectors econòmics.

Malgrat que el Report d’Atur elaborat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal registra un descens, la taxa d’atur registral del Maresme se situa en el 9,58%. Aquesta xifra continua sent superior a la catalana, que es troba en el 8,90%.

Actualment, segons fonts del Consell Comarcal del Maresme, a la comarca hi ha 20.853 persones en situació d’atur. D’aquestes, més de la meitat, el 57,6% són dones. Així, l’atur al Maresme continua mantenint un elevat percentatge de feminització en la desocupació. Una situació similar es repeteix en el grup de persones d’entre 55 i 64 anys. Aquestes representen el 38,02% del total de persones que cerquen feina.

Foto: Gencat

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit