Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’atur baixa a la Selva i al Maresme aquest mes de març

La Selva és la comarca que ha registrat un descens major amb 197 persones menys respecte al mes de febrer


L’atur a comarca de la Selva i al Maresme ha baixat aquest mes de març. Al total de Catalunya, l’atur també recula seguint la tendència a la baixa que va començar el febrer. Així ho assenyalen les dades publicades a l’informe d’atur del març 2024 de l’Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat.

En total, aquest mes de març les oficines d’ocupació del Maresme han restat 171 persones sol·licitants de feina respecte al mes anterior. Aquesta xifra es queda doncs en 21.087 persones en situació d’atur i col·loca la taxa d’atur maresmenca en el 9,66%. Per la seva banda, la Selva ha registrat un descens de 197 persones respecte al febrer. Així arriba a les 7.771 persones demandants de feina i a una taxa d’atur del 10,02%.

Per municipis, al Maresme, Malgrat de Mar és el que ha registrat un descens més elevat respecte al mes anterior amb 49 persones menys a la llista d’atur. El segueixen Calella, amb 44 persones menys, i Tordera, amb 41 menys.

A la Selva, els municipis que lideren pel que fa al descens són Lloret de Mar, amb 94 persones menys en situació d’atur, i Blanes, amb 48 persones menys.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit