Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Associació per a la Promoció del Transport Públic demana la integració tarifària dels municipis de la Selva a l’ATM de Girona


L’Associació per a la Promoció del Transport Públic ha demanat la integració dels municipis de la Selva a l’Àrea del Transport Metropolità (ATM) de Girona però mantenint la doble integració dels que ara formen part de l’Àrea de Barcelona. La principal reivindicació de l’entitat a la Selva és que el transport públic de Lloret de Mar s’integri a les àrees de Barcelona i Girona per la demanda que té a ambdues capitals.

Actualment només un municipi selvatà, Maçanet de la Selva, forma part de les àrees de transport de Barcelona i Girona mentre que Riells i Viabrea, Breda, Hostalric, Massanes, Fogars de la Selva i Blanes estan integrats a l’àrea de Barcelona.

Des de l’Associació creuen que el model de tarifes actual provoca “greus desigualtats territorials” i asseguren que trajectes de distàncies similars poden arribar gairebé al doble de preu. Aquest sistema, segons diuen, només beneficia l’àrea de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit