Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Associació Espai Agrari de la Baixa Tordera aprova els nous estatuts i una dotzena d’actuacions per aquest 2023


L’Associació Espai Agrari de la Baixa Tordera ha aprovat el pla d’actuacions per a aquest any en una reunió celebrada aquest passat dimarts. L’Espai Agrari de la Baixa Tordera, format pels municipis de Malgrat de Mar, Palafolls, Santa Susanna, Tordera i Blanes, juntament amb les cooperatives agràries de la Conca de la Tordera, Progrés-Garbí i Agrària Baixa Tordera, també va aprovar l’annex de l’acta de fundació i els nous estatuts.

El pla d’actuacions pel 2023 recull dotze accions. D’una banda, un sistema de previsió meteorològica, un pla de comunicació, la senyalització de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera i la creació d’un obrador compartit. A més, també preveu una campanya de promoció de la marca de la Baixa Tordera, accions de reforç per donar suport al cicle formatiu d’agroecologia, la creació d’un equip tècnic, un estudi de les explotacions agrícoles de l’Espai, un estudi de la xarxa de rec i drenatge, elaborar un banc de terres, actuacions per garantir el relleu generacional al sector agrari i oferir suport i assessorament tècnic al sector.

A la reunió de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera també es va donar llum verda a la sol·licitud d’un ajut a la Diputació de Barcelona, així com també al manual d’ús de la marca Espai Agrari de la Baixa Tordera i a la contractació de l’estudi de rec i drenatge.

L’Espai Agrari de la Baixa Tordera

L’Espai Agrari de la Baixa Tordera és un projecte mancomunat i promogut conjuntament amb la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de protegir el sòl agrari d’aquest territori i garantir l’alimentació de proximitat d’una de les hortes més productives del país. La Baixa Tordera – la plana baixa i desembocadura de la Tordera, entre el Parc del Montnegre i el Corredor i les platges de la Selva i l’Alt Maresme -, és una de les zones més fèrtils de Catalunya.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit