Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Associació de Persones Sordes de Blanes i la Selva celebra 40 anys

L'acte més rellevant serà el Campionat Internacional de Petanca per a Persones Sordes, que se celebrarà l'any que ve


L’Associació de Persones Sordes de Blanes i la Selva celebra el seu 40è aniversari. La commemoració ha arrencat aquest cap de setmana i s’allargarà durant els pròxims mesos a Blanes. L’objectiu dels diferents actes que s’aniran organitzant seran adequades per a les persones sordes.

Creada l’any 1984, l’Associació de Persones Sordes de Blanes i la Selva pertany a la Federació de Persones Sordes de Catalunya. En aquests 40 anys, l’entitat ha organitzat esdeveniments periòdicament, sobretot, en la seva secció esportiva.

El tret de sortida de la celebració dels 40 anys ha sigut la inauguració d’una exposició commemorativa amb fotografies i altres elements que repassen tots aquests anys d’història. Ubicada al local social de l’entitat, en aquesta mostra s’hi pot veure, per exemple, el trofeu del XVI Campionat Esportiu de Sords de Catalunya, celebrat el 1995, i que va guanyar l’equip de futbol sala del Club Esportiu de Sords de Blanes.

Entre les celebracions que l’Associació ha organitzat per commemorar els seus 40 anys hi ha des d’una conferència sobre la seva història (21 de setembre) o un banquet de celebració. Ara bé, des de l’Ajuntament de Blanes assenyalen que una de les fites més destacades serà l’any que ve: el Campionat Internacional de Petanca per a Persones Sordes. L’Associació de Persones Sordes de Blanes i La Selva té previst posar-s’hi a treballa de cara a l’octubre.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit