Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’artista internacional SFHIR pinta un mural al patí de l’Institut Sa Palomera


L’artista internacional SFHIR ha pintat un mural al patí de l’Institut Sa Palomera de Blanes. L’obra és fruit de la iniciativa ‘Donar-li vida al pati’ engegada per l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA).

‘Donar-li vida al pati’ va començar el curs passat. L’objectiu, com apunten fonts de l’Ajuntament de Blanes, era que els i les alumnes que passen moltes hores al centre escola comptessin amb un entorn agradable per passar les hores de descans. Entres les propostes que s’han dut a terme durant aquest any hi ha la creació d’una zona chill out, el muntatge de xarxes, el pintat de pistes esportives o la instal·lació de futbolins, entre d’altres. A més, també s’està reformant la biblioteca per convertir-la, com expressen els membres de l’AMPA, “en un jardí de la calma”.

L’última iniciativa ha sigut la de canviar el mur que hi ha a l’entrada de l’Institut Sa Palomera de Blanes. La idea de pintar-hi un mural, de fet, es remunta a una anècdota. SFHIR, exestudiant del centre, va estar a punt de ser expulsat després de pintar un grafiti. De fet, va ser a l’Institut Sa Palomera on SFHIR va descobrir la seva vocació com a artista. Actualment, l’artista blanenc, és reconegut internacionalment.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit