Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’aplicació BC Home de la Corporació de Salut ha sigut guardonada als premis Ennova Health

BC Home permet integrar i intercanviar dades en temps real entre professionals i usuaris en hospitalització a domicili


L’aplicació clínica digital BC Home, creada pel Servei d’Atenció Domiciliària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i l’empresa Better Care, ha estat guardonada. BC Home ha guanyat a la categoria de transformació digital de la 3a edició dels premis Ennova Health de Diario Médico.

BC Home és una aplicació clínica digital que permet integrar i intercanviar dades en temps real entre professionals i usuaris en hospitalització a domicili. Així, com exposen des de la Corporació, s’empodrera a l’usuari fent-lo partícip del seu procés de salut.

Els premis Ennova Health tenen l’objectiu de valorar els projectes i idees en innovació digital que aporten valor al sistema de salut i empoderen al pacient.

Fins ara, BC Home ha sigut un projecte que ha rebut diversos reconeixements com la Beca e-HEALTH COMG 2022 del Col·legi Oficial de Metges de Girona, el Premi de Recerca Atenció Sociosanitària de la Fundació Mutuam Conviure o el 3r Premi CSC Impulsa 2022 del Consorci de Salut i Social de Catalunya.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit