Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Alt Maresme preveu una ocupació hotelera del 60% aquesta Setmana Santa


La guerra a Ucraïna és un dels factors que el sector hoteler de l’Alt Maresme creu que farà que l’ocupació als establiments es quedi aquesta Setmana Santa entorn al 60%. Creuen que el conflicte ha desestabilitzat el sector turístic internacional tot i que esperen reserves d’última hora que puguin salvar la Setmana Santa, sobretot de clients de proximitat. Pel que fa al turisme rural, a la zona del Montseny es preveu plena ocupació.

El president del Gremi d’Hostaleria, Jordi Noguera, explica que des d’aquest darrer cap de setmana les vendes s’han començat a activar als establiments de l’Alt Maresme. Assegura que les previsions a principis d’any eren més bones amb el “final de la pandèmia”, però admet que el conflicte d’Ucraïna i Rússia ha “desestabilitzat” alguns mercats. De cara a la temporada d’estiu, però, Noguera és més optimista i espera que es puguin registrar fins a “quatre mesos amb ocupacions molt altes”.

Plena ocupació al Montseny

On sí tindran plena ocupació aquesta Setmana Santa és als establiments rurals del Montseny. L’impuls que van rebre amb el confinament comarcal de la pandèmia es manté en l’actualitat. Tant és així que Jordi Cervera, responsable de l’establiment Can Cervera, al municipi de Montseny, explica que des de principis d’any ja tenien tancades reserves per a la revetlla de Sant Joan.

Imatge d’arxiu de la platja de Calella. Foto: ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit