Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Alt Maresme i la Selva oferixen classes de ioga per l’embaràs i el postpart


L’equip de llevadores de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva programen classes de ioga per embarassades i dones en postpart immediat en centres de l’Alt Maresme i la Selva. Aquesta iniciativa, que es va posar en marxa a principis del 2023, té com a objectiu oferir un acompanyament a les dones durant el procés prenatal i després de donar llum. Així, segons expliquen des de la Corporació, volen contribuir al benestar físic i emocional de les mares.

Des de l’inici de la iniciativa, el gener del 2023, fins aquest setembre, un total de 49 dones han participat en alguna de les 29 classes que s’han programat. Des de la Corporació apunten que aquesta activitat “ha tingut molt bona acollida”. A més, també assenyalen que s’emmarca dins del desplegament de l’estratègia d’atenció al part respectat.

Aquestes sessions s’organitzen setmanalment, cada dilluns, de 10 h a 11 h. Les classes de ioga es fan a la sala de l’Associació de dones de Calella a la Fàbrica Llobet-Guri. Són sessions gratuïtes enfocades a dones que inicien els cursos de preparació al part durant el tercer trimestre d’embaràs i a les que es troben en el postpart immediat.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit