Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’alcalde de Riells i Viabrea demana una nova comissaria dels Mossos per al Baix Montseny


L’alcalde de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot, ha demanat al Departament d’Interior la construcció d’una nova comissaria “de proximitat” dels Mossos d’Esquadra que doni servei a les poblacions del Baix Montseny, la zona sud interior de la comarca de la Selva. Bagot ha llençat la petició en el marc d’una reunió amb el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, que ha tingut lloc aquest dimecres per la tarda.

“És veritat que nosaltres no ens cansem mai de demanar. Ara demanem una comissaria més de proximitat. És un neguit no només de Riells sinó de més municipis d’aquesta part de la Selva sud i de la Selva interior. Mentre poguem treballar en consonància amb el departament només podem fer que agraïr-ho”.

Al seu torn, el conseller ha anunciat que la comissaria de Santa Coloma de Farners, que actualment presta servei a la Selva Interior, les Guilleries i el Baix Montseny, comptarà amb vuit nous efectius. Elena ha destacat que aquest augment “permetrà tenir la dotació més gran de la darrera dècada a la zona”.

“Ja van venir sis efectius nous ja fa un temps i ara s’incorporen vuit més. De fet, aquest mes de març s’han incorporat de la nova promoció. Són persones joves amb molta empenta i que reforçaran molt la comissaria i permetrà treballar més pels veïns i veïnes. Més per tota la comarca i amb més col·laboració amb les persones que es dediquen a la seguretat a l’Ajuntament”.

Per la seva banda, l’alcalde de Riells ha celebrat la incorporació de nous agents i ha dit que serviran per “rejuvenir” el cos policial dels Mossos. L’alcalde també s’ha referit a la conversió del cos de vigilants municipals en policia local i ha dit que ja hi ha dos agents que estan estudiant a l’acadèmia de policia.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit