test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’alcalde de Mataró suma el PP a l’acord per l’augment de l’IBI


L’alcalde de Mataró, el socialista David Bote, ha signat un acord d’estabilitat amb el grup municipal del PP per a l’aprovació de les ordenances fiscals per al 2024. Aquestes inclouen un augment de l’IBI del 7%. La pujada la subscriuen també des de Junts, amb qui el govern municipal (PSC-ECP) ha signat també aquesta setmana un acord similar, que preveu que en el conjunt del mandat l’augment de l’IBI acabarà sent de fins al 20%.

El contracte subscrit pel PSC i el PP inclou sis grans propostes. A més de l’augment dels impostos, l’acord inclou la creació d’una oficina antiokupes o l’espai d’homenatge a les víctimes d’ETA. També preveu la millora del carril bici, la millora del contracte del Mataró Bus per crear més línies i millorar freqüències i la millora del contracte de neteja.

El portaveu del PP a Mataró, Cristian Escribano, espera que l’oficina antiokupes sigui un “revulsiu” a la ciutat. A més, Escribano celebra poder “influir” en la presa de decisions del govern municipal. “A l’oposició pots adoptar el negacionisme o ser responsables i aportar tot el que es pugui”, afirma.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit