Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’alcalde de Lloret és el nou vicepresident de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja

Els objectius de l'AMT són el tractament dels problemes que afecten el finançament dels municipis turístics i el compromís amb la digitalització del sector, la sostenibilitat, l'accessibilitat i la cooperació entre destinacions


L’alcalde de Lloret de Mar, Adrià Lamelas, és el nou vicepresident de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja (AMT). La presidència l’ha assumit l’alcalde de Calvià, Juan Antonio Amengual.

L’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja va néixer el 2017 amb la iniciativa de vuit destinacions turístiques pioneres a Espanya. Aquestes són Adeje, Arona, Benidorm, Calvià, Lloret de Mar, Salou, Sant Bartomeu de Tirajana i Torremolinos. Els objectius de l’AMT són el tractament dels problemes que afecten el finançament dels municipis turístics i el compromís amb la digitalització del sector, la sostenibilitat, l’accessibilitat i la cooperació entre destinacions.

Els canvis dels òrgans de govern de l’AMT es van produir durant l’assemblea general entre els vuit municipis que es va celebrar aquest passat dimecres. Durant l’acte, el nou president va exposar la seva màxima predisposició per continuar la feina iniciada pels seus predecessors en el càrrec. A més de la de seguir avançant en la concepció i definició de municipi turístic, així com el finançament i la fiscalitat associada.

Properes línies de treball

A l’assemblea també es va presentar el treball previ per crear i consolidar una identitat corporativa diferencial i de valor afegit del turisme de sol i platja i del turisme marí a Espanya, emmarcat en un conveni amb la Secretaria d’Estat de Turisme. A més, també es va parlar de com conèixer els avenços en el planejament dels projectes de cada ajuntament per a la convocatòria de Plataforma d’Intel·ligència Turística de SEGITTUR.

D’altra banda, també es va parlar de la propera gran cita del turisme nacional, FITUR. En aquest esdeveniment, l’AMT Sol i Platja organitza la celebració de taules rodones en el marc de FiturTechy, amb la participació dels municipis i dels responsables regionals de Turisme. A més, el lliurament dels AMT Smart Destinations Awards, a què concorren un total de 53 entitats o empreses del sector turístic que aposten per la innovació.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit