test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“L’Ajuntament ha de fer els deures perquè no es pot ajornar més mantenir el Camí de Ronda de Can Juncadella tancat, s’ha d’obrir, la gent ha de poder passar pel camí de ronda”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Jordi Palaudelmàs, portaveu de SOS Lloret. Hi hem parlat sobre la concentració d’aquest passat dissabte per reclamar l’obertura del Camí de Ronda al seu pas per Can Juncadella.

Palaudelmàs explica que “hi ha una sentència que diu que és un camí públic i que ha d’estar obert a tothom”. “Al setembre ens vam manifestar a la finca de Can Juncadella per fer palès de quina era la problemàtica. Han passat vuit mesos d’aquella concentració i 10 mesos després de la sentència i en tot aquest temps no s’ha fet executar la sentència i qui és responsable d’executar-la és l’ajuntament”, diu.

El portaveu de SOS Lloret exposa que “ara hi ha 300 metres que abans no deixaven passar i ara sí que deixen, però un cop arribes allà no hi ha continuïtat fins a la cala canyelles, està tancat”. Des de l’Ajuntament de Lloret, apunta, “ens diuen que estan treballant per obrir el traçat”. “La propietat ha esborrat el camí de ronda i l’ajuntament ens diu que s’ha de reobrir, però que ho estan pactant amb la propietat per un traçat que li vagi bé.”. Ara bé, puntualitza que “la sentència diu que el traçat del camí de ronda que hi ha hagut sempre és el que s’ha de reobrir”.

“Ara hem d’esperar que l’ajuntament realment faci els deures, no es pot ajornar més el mantenir el camí de ronda tancat, s’ha d’obrir, la gent ha de poser passar pel camí de ronda”, sentencia. “Si no s’executa aquesta sentència ens plantejaríem denunciar a l’ajuntament perquè esta ometent la seva responsabilitat a l’hora de no executar aquesta sentència”, afirma Palaudelmàs.

 

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit