Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Ajuntament de Santa Coloma haurà de pagar prop de 4 milions d’euros a un particular

CUP Farners reclama a l'equip de govern la convocatòria d'un ple extraordinari urgent per debatre l'impacte en el pressupost municipal


Una sentència del Tribunal Contenciós Administratiu ha condemnat a l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners a pagar prop de 4 milions d’euros per indemnitzar al propietari de la parcel·la on es va construir el pavelló municipal dels Saioners.

L’equipament es va inaugurar l’any 2003. En el moment de la seva construcció, l’ajuntament era propietari del 60% dels terrenys i, sota el mandat d’Antoni Solà (CiU) es van fer acords amb els propietaris per poder disposar dels terrenys. La sentència, però, deriva d’una requalificació urbanística.

CUP Farners, el grup municipal a l’oposició, reclama a l’equip de govern la convocatòria d’un ple extraordinari urgent per debatre l’impacte en el pressupost municipal. Santa Coloma va aprovar les arques municipals pel 2024 el 18 de desembre. La xifra del pressupost aprovat és de 20,12 milions d’euros. D’aquesta manera, la indemnització representa prop d’un terç del pressupost.

Des de CUP Farners va assenyalar a través de les xarxes socials que “l’equip de govern, que ha renunciat a apujar l’IBI en el darrer pressupost municipal, aprovat també pels independents, haurà d’endeutar-se per afrontar el pagament. El deute, és clar, l’haurem de pagar tots. La gestió econòmica de Junts i Independents aboquen l’Ajuntament a la fallida i la intervenció econòmica de l’Estat.”

En declaracions ahir a TV3, l’alcaldessa Carme Salamaña (Junts) va indicar que la sentència no és ferma. Així, tenen 26 dies per presentar un recurs.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit