Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Ajuntament de Lloret estudia emprendre mesures legals per difamació en el cas del procés de selecció de dues places de sergent de la Policia Local


L’Ajuntament de Lloret de Mar està valorant emprendre mesures legals per sol·licitar la “rectificació immediata” d’algunes notícies publicades aquest dimecres per diversos mitjans de comunicació en relació a un presumpte frau en un procediment de selecció de dues places de sergent de la Policia Local.

En un comunicat, el consistori explica que en aquestes notícies dues persones expliquen a l’opinió pública un conjunt de fets i situacions “absolutament falses” en relació al procediment engegat per cobrir les dues places de sergent de la Policia Local. Pel consistori, aquestes informacions assumeixen unes acusacions “igualment falses vers l’inspector de la Policia Local de Lloret de Mar i la resta de membres del Tribunal Qualificador nomenats en aquesta convocatòria pública”. Afegeixen que aquestes acusacions suposen “un atac frontal a la reputació, l’honor, la intimitat i a la imatge dels integrants del Tribunal Qualificador i del propi alcalde”.

A més, l’Ajuntament assegura que és “fals” que el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Girona estigui investigant un delicte de falsedat documental i/o de prevaricació administrativa contra els membres del Tribunal Qualificador i/o de l’alcalde de Lloret de Mar. Aclareixen que els Jutjats de la jurisdicció contenciós administrativa no tenen la funció d’investigar delictes -una competència que és de la Fiscalia-, si no simplement de valorar la legalitat dels actes administratius.

En aquest sentit, el consistori especifica que el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Girona únicament ha admès a tràmit un recurs contenciós contra la desestimació per silenci administratiu de la sol·licitud de revisió d’alguns actes pretesament nuls (segons el recurrent) dictats en el marc d’aquest procediment.

Foto: Aj. Lloret

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit