Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Ajuntament de Calella obre el Pressupostos Participatius 2023


L’Ajuntament de Calella ha obert els Pressupostos Participatius 2023. Així, fins al 4 d’octubre, els i les calellenques podran presentar projectes i propostes, d’entre 30.000 € fins a 125.000 €, per millorar el municipi.

Les propostes pels Pressupostos Participatius 2023 de Calella s’han d’entregar al registre d’entrada de l’Ajuntament de Calella a través d’una instància, una memòria explicativa del projecte i la seva valoració econòmica aproximada.

Un cop finalitzi el període de presentació de propostes, es crearà una comissió tècnica que examinarà els projectes per avaluar-ne la viabilitat. Com informen des de l’Ajuntament de Calella, les propostes viables es portaran a deliberació i votació dels membres del consell de convivència i participació ciutadana. A més, les persones que hagin presentat la proposta tindran l’oportunitat de poder explicar la seva proposta davant del consell. En aquesta fase se seleccionaran 5 projectes que se sotmetran a votació. Finalment, es desenvoluparà el projecte que tingui més vots. Tot i això, es valorarà la possibilitat de realitzar una de les altres propostes presentades als Pressupostos Participatius 2023 de Calella.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit