Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Ajuntament de Blanes gestionarà les tres escoles bressol del municipi


L’Ajuntament de Blanes passarà a gestionar de manera directa les tres escoles bressol municipals. Així s’ha aprovat durant la sessió plenària del mes d’octubre, celebrada aquest dijous el vespre. L’objectiu, segons el consistori, és que passi de l’actual gestió indirecte a una de directe indiferenciada.

Les tres escoles bressol municipals de Blanes són La Plantera, Ca la Guidó i Can Borell. Fins ara, els tres centres han tingut una gestió indirecte feta per diverses empreses i cooperatives. El motiu del canvi del model de gestió, segons l’ajuntament, és els diferents canvis d’empreses gestores que s’han produït al llarg dels anys. Això, com apunta el consistori, ha produït una disminució del servei de qualitat, un deteriorament progressiu en les instal·lacions municipals i un allunyament de l’entorn proper.

Amb l’aprovació de la modificació del sistema de gestió està previst que es constitueixi una Comissió d’Estudi del canvi de model. El seu objectiu, com expliquen des de l’Ajuntament de Blanes, serà realitzar la memòria, el projecte i la proposta de reglament pel nou model de gestió.

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit