Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’aigua del Residencial Parc de Maçanet de la Selva ja és potable


L’aigua del Residencial Parc de Maçanet de la Selva ja és potable i apta pel consum humà, tal com indiquen els resultats de les últimes analítiques fetes per Agbar, l’actual prestadora del subministrament.

L’Ajuntament de Maçanet va decidir assumir la gestió del servei de l’aigua en aquesta urbanització a causa del mal servei de l’antiga empresa responsable. Des de finals de maig el consistori ha destinat recursos per desinfectar i netejar la xarxa de distribució de l’aigua i els dipòsits que es feien servir. S’han hagut de fer diversos treballs de neteja i desinfecció, ja que alguns canals de distribució de l’aigua havien quedat obturats per la presència de residus de ferro, fang i, fins i tot, animals morts.

El 24 de maig l’Ajuntament de Maçanet de la Selva es va fer càrrec de la gestió del servei de l’aigua a la urbanització Maçanet Residencial Parc amb caràcter d’urgència després d’un tall del subministrament imprevist de més de 48 hores i altres incidències dels darrers mesos i, des de llavors, han anat explicant les mesures que han pres per garantir la continuïtat del subministrament i la salubritat i qualitat de l’aigua que arriba a les cases dels veïns i veïnes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit