Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’AFIC de Blanes convoca el 50è Trofeu Quillat Internacional de Fotografia


L’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica (AFIC) de Blanes ha convocat el 50è Trofeu Quillat Internacional de Fotografia. Hi ha temps per participar-hi fins el 2 d’abril. El veredicte s’emetrà el cap de setmana del 15 i 16 d’abril i, quasi un mes més tard, s’exposaran les obres guanyadores a la Casa Saladrigas fins el 13 de maig.

Al 2021 l’AFIC celebrava el seu 60è aniversari. Al llarg d’aquesta trajectòria ha organitzat diversos esdeveniments relacionats amb el món de la imatge, però la iniciativa destacada és el Trofeu Quillat de Fotografia, creat el 1968. Aquest certamen s’ha consolidat amb els anys arribant a acollir obres de fotògrafs d’arreu del món.

El Trofeu Quillat es divideix en sis seccions diferents: color, monocrom, creatiu/experimental, retrat, bodegons i mar. En cadascuna de les seccions s’atorguen 10 premis. Ara bé, també es lliura el Premi d’Honor Quillat al millor autor del concurs amb 1.500 euros i la distinció del Pin Blau de la Federació Internacional d’Art Fotogràfica.

L’última convocatòria del Trofeu Quillat Internacional de Fotografia va ser l’any 2021 quan s’hi van presentar 3.862 obres de 228 autors procedents de 39 països.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit